Фармацевтска веледрогерија

Ние сме

која во Македонија застапува и дистрибуира

светски фармацевтски брендови

Ние сме

динамична и брзо растечка компанија

со докажани достигнувања и успех во дистрибуција

и промоција на лекови кои го подобруваат

здравјето на луѓето

Ние веруваме во

постојан и потенцијален раст

со обезбедување на правилна и вистинска

стратегија за

пласирање на производ

Нашите Брендови

Marti Alko долгогодишен ексклузивен партнер на реномирани мултинационални компании од Европа од областа на фармацијата и медицината.

НАШАТА МИСИЈА Е

да веруваме во постојан потенцијален раст со обезбедување на правилна и вистинска стратегија за пласирање на производ. Нашиот успех го темелиме на постојана грижа за квалитетот, услугата кон клиентот и довербата на партнерите.

ВРЕДНОСТИТЕ НА ПРВО МЕСТО

Земаме сеопфатен поглед на бизнисот и посветуваме големо внимание на сите засегнати страни вклучувајќи ги вработените, партнерите, добавувачите и нормално нашите клиенти.